Україна

У Миколаївській області спалахнули потужні пожежі

У Миколаївській області спалахнули потужні пожежі

Рятувальникам доводиться боротися з вогнем у дуже складних умовах

Рятувальникам доводиться боротися з вогнем у дуже складних умовах. Зважаючи на те, що ворог практично не припиняє обстрілів, гасити вогонь можна лише в короткі проміжки затишшя.

 

У понеділок, 16 травня, ворог неодноразово обстрілював село Шевченкове і селище Луч Шевченківської сільської ради Миколаївського району. Це викликало масштабні за площею пожежі. Про це повідомляють у ГУ ДСНС у Миколаївській області.

 

Пожежники загасили спалах шести гаражів на території гаражного кооперативу Луч на площі 80 кв. м, а потім на площі 1000 кв. м ліквідували пожежу на одному з підприємств.

 

Варто зазначити, що з ранку також горіла господарська будівля та гаражі в селі Шевченкове.

 

 

Пожежникам на цих територіях доводиться працювати за надскладних умов, адже ворожі обстріли є хаотичними і припиняються тільки на короткий проміжок часу, саме тоді підрозділ намагається відреагувати на виклик і загасити вогонь.

 

Місцевих жителів просять бути уважними й обережними і не ігнорувати сигналів тривоги. Крім того, враховувати той факт, що після обстрілу залишається чимало боєприпасів, які несуть пряму загрозу життю людей, і чіпати їх не можна.

 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button