Україна

У Миколаєві працівники речового ринку “Колос” прогнали поліцію, яка намагалась його закрити

У Миколаєві, який перебуває у “червоній” зоні, на речовому ринку “Колос” підприємці прогнали поліцію, яка намагалася його закрити, передають “НикВести”. Про це пише 1NEWS, посилаючись на 112ua.

Працівники ринку протестували проти карантинних норм і обмежень їхньої роботи.

На ринок приїхали поліція, Нацгвардія, заступник губернатора Ігор Кузьмін, депутат міськради від “Слуги народу” Олександр Розумний. Представники влади вимагали від підприємців виконати умови карантину, які забороняють роботу непродовольчих ринків.

Підприємці говорили, що на ринку потік людей більший, ніж у супермаркетах, і вони не розуміють, чому не можуть працювати. Також вони обурені, що від них вимагають 100%-ї плати за оренду торгових місць і сплату податків.

У підсумку після майже години спілкування на підвищених тонах чиновники і представники поліції змушені були покинути територію ринку, а торговці продовжать свою роботу.

Як повідомлялося, в Миколаєві вранці кілька десятків військовиків Національної гвардії спільно з поліцейськими заблокували речовий ринок “Колос”, який працював попри обмеження” червоної ” зони.

Нагадаємо, що Міністерство охорони здоров’я України оновило зони карантину. Миколаївська область залишилася “червоною”.

Back to top button