Україна

У Миколаєві понад 20 точок видачі питної води призупинили роботу


У Миколаєві понад 20 точок видачі питної води призупинили роботу

У деяких пунтах видачі було зафіксовано зміну хімічного складу води, тому було вирішено тимчасово призупинити роботи цих точок для безпеки людей.

Понад два десятки точок видачі безкоштовної очищеної води на базі Миколаївоблтеплоенерго тимчасово призупинили роботу. Про це 20 червня повідомила пресслужба підприємства.

Повідомляється, що за окремими адресами було зафіксовано зміну хімічного складу води, тому було вирішено тимчасово призупинити роботи цих точок для безпеки людей.

“Фахівці підприємства проводять там регламентні роботи, щоб відновити видачу ЯКІСНОЇ води населенню. На жаль, чітких термінів назвати зараз не можемо, проте запевняємо, що робимо все, щоб це відбулося якнайшвидше. Окремо хочемо наголосити, що вода у точках роздачі як була безкоштовною для містян, так і залишиться – здогадки про її вартість є лише чутками”, – запевняють у Миколаївоблтеплоенерго.

Актуальна інформація щодо роботи точок видачі води – за посиланням.

Нагадаємо, 6 червня російські окупанти підірвали Каховську ГЕС. Руйнування викликало масштабну повінь, а також гуманітарну і екологічну катастрофу. 

У Херсонській, Миколаївській, Запорізькій, Дніпропетровській та Одеській областях споживання і використання води з акваторії Дніпра та інших водойм небезпечне, тому для населення привозять очищену воду.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button