Україна

У Миколаєві після обстрілу відчувається запах аміаку – ОВА

У Миколаєві після обстрілу відчувається запах аміаку - ОВА

Фото: bessarabiainform.com

В обласній адміністрації кажуть, що загрози для мешканців немає

Глава обласної військової адміністрації Віталій Кім заявив, що нічого небезпечного для здоров’я мешканців немає, оскільки концентрація речовини у повітрі мінімальна.

 

Російські окупанти 20 травня завдали ракетного удару по одному з об’єктів у районі Миколаєва, внаслідок чого у місті почав відчуватися запах аміаку. Про це повідомив голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім.

 

“Ракети влучили в… влучили – куди влучили, запах аміаку. Це там озеро невелике поряд. Є запах”, – сказав Кім у своєму відеозверненні, опублікованому у Телеграм.

 

Водночас, пославшись на інформацію Державної служби України з надзвичайних ситуацій, він повідомив, що концентрація парів аміаку внаслідок витоку не становить небезпеки для жителів міста.

 

“Є запах, але ДСНС доповідає, що все гаразд, щоб не було такого, як зараз кажуть – вітер у Миколаїв там, чи в Одесу. Там концентрація мінімальна, нічого страшного не буде, як кажуть мені у ДСНС. Тому не переживайте, все норм», – сказав Кім.

 

Як зазначає Суспільне. Одеса, за словами начальника прес-центру сил оборони півдня України Наталії Гуменюк, ракета влучила в один з об’єктів інфраструктури. На місці вже працюють рятувальники. Загрози життя громадян немає.

 

 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button