Україна

У МВС дали поради громадянам України на 8-9 травня

У МВС дали поради громадянам України на 8-9 травня

Фото: Офіс президента

Загроза атаки 8 та 9 травня: у МВС розповіли, як уберегтися від небезпеки у ці дні

Правоохоронні органи в Україні 8-9 травня працюватимуть у посиленому спеціальному режимі.

 

У МВС України звернулися до українців та закликали найближчими днями – 8-9 травня не організовувати масових заходів. Жителів Київської та Чернігівської областей застерегли від походів у ліс та інших виїздів на природу. Про те, що не слід робити цими днями, розповів у четвер, 5 травня, радник міністра внутрішніх справ України Вадим Денисенко.

 

Він зазначив, що виходити в ліс на звільнених територіях не варто насамперед через мінну небезпеку.

 

Також Денисенко порадив уникати скупчень людей, не проводити масових заходів та не відвідувати кладовища на поминальні дні.

 

“Важливо, щоб не було масових заходів, думаю, що в меріях це чудово розуміють. У деяких регіонах приходяться в ці дати так звані поминальні дні, тому велике прохання до всіх – уникати будь-яких масових заходів для того, щоб не давати можливості ворогові розуміти, що є скупчення людей. Ми всі пам’ятаємо, що було на вокзалі у Краматорську”, – сказав Денисенко.

 

Також Денисенко побажав усім зберігати здоров’я. “І останнє, що хочеться побажати всім, – це тримати здоров’я. У цьому випадку це дуже важливо”, – наголосив Денисенко.

 

Радник міністра внутрішніх справ України зазначив, що 8-9 травня усі правоохоронні органи працюватимуть у посиленому спеціальному режимі та для полегшення роботи правоохоронців закликав усіх уникати масових заходів.

 

“Будьте пильними… це найголовніше”, – зазначив Денисенко.

 

 

 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button