Україна

У МОЗ заявили про проведення нового тендеру для відбудови Охматдиту


У МОЗ заявили про проведення нового тендеру для відбудови Охматдиту

Публікація нового тендеру займе до 16 днів. Пропозиції на виконання будуть прийматися 7 днів.

Міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко повідомив, що тендер на відбудову Охматдиту скасують і проведуть заново на Prozorro. Про це він сказав на брифінгу 2 серпня, передає Економічна правда.

“По новому тендеру: я хочу, щоб він оголосився якомога швидше, тому наступного тижня ми створимо наглядово-ревізійну раду, яка затвердить критерії для учасників тендеру”, – зазначив Ляшко.

За його словами, до наглядової ради ввійдуть представники МОЗ, адміністрації Охматдиту та шість благодійників, які пожертвували найбільшу суму на відновлення.

Гроші, які були зібрані на БФ Охматдит, будуть перераховані на казначейський рахунок лікарні. Ревізійно-наглядова рада буде відповідати за доцільне використання цих коштів.

“Ми оголошуємо через процедуру Prozorro: критерії того оголошення, хто може податися та вимоги до підрядника. Вони будуть зазначені там і узгоджені з наглядовою радою”, – заявив Ляшко.

Він додав, що публікація нового тендеру займе до 16 днів. Пропозиції на виконання будуть прийматися 7 днів.

Нагадаємо, Міністерство охорони здоров’я звернулося до правоохоронних органів для проведення додаткових перевірок тендеру на ремонт корпусу дитячої лікарні Охматдит, через суспільний резонанс, викликаний вибором компанії під час тендеру.

Раніше ми повідомлялося, що сучасний корпус Національної дитячої спеціалізованої дитячої лікарні Охматдит, пошкоджений унаслідок ракетної атаки РФ 8 липня, планують відновити до зими.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button