Україна

У МОН розповіли, скільки освітян вакцинувались від коронавірусу

Станом на суботу, 30 жовтня, поріг вакцинації від коронавірусу в 80% серед вчителів досягнутий усіма областями України. Про це повідомляє прес-служба Міносвіти, пише 1news, посилаючись на 112ua.

За оперативною інформацією областей, принаймні одну дозу щеплення від Covid-19 вже отримали майже 85% працівників садочків та майже 92% працівників спеціалізованих навчальних закладів. Крім того, за інформацією іністра, двома дозами вакцинувалися майже 76% працівників спеціалізованих закладів та близько 62% вихователів садочків.

Найвищі показники щеплення (принаймні, однією дозою) серед педагогів закладів дошкільної освіти сьогодні демонструють: Тернопільська область – 97,7%; Харківська – 95,2%; Донецька – 92,9%. Найбільша кількість вакцинованих (хоча б однією дозою) педагогів у спеціалізованих закладах Херсонської області – 99,2%, Запорізької – 97,8% та Черкаської – 97,3%.

“Станом на 30 жовтня поріг щеплення в 80% серед вчителів спеціалізованих закладів (повний і неповний цикл вакцинації) досягнутий усіма областями країни. Показник вакцинації працівників дитячих садків в 80% (повний і неповний цикл) ще недосяжний 8-ма регіонами, проте більшість з них вже буквально за крок від мети”, – йдеться в повідомленні.

Нагаднгалицький районний суд Львова оштрафував на 34 тис. грн директора гімназії Святої Софії за порушення правил карантину. Зазначається, що 24 вересня директор гімназії допустила проведення навчального процесу в офлайн-форматі без дотримання норми про вакцинацію 80% вчителів.

Back to top button