Україна

У міськраді Чернігова проводять обшуки


У міськраді Чернігова проводять обшуки

Викрито факт незаконного відчуження землі територіальної громади міста, чим було завдано значних збитків.

Правоохоронці проводять слідчі дії у міській раді Чернігова у справі щодо незаконного виділення земельної ділянки. Про це повідомило регіональне управління Нацполіції у четвер, 5 вересня.

“Санкціоновані обшуки проводяться у приміщеннях міської ради, комунального підприємства, комерційної структури та за місцями мешкання її керівників. Після проведення процесуальних дій та аналізу отриманої інформації прийматимуться процесуальні рішення”, – йдеться у повідомленні.

Як зазначається, викрито факт незаконного відчуження землі територіальної громади міста, чим завдано збитків у значних розмірах.

За даними поліції, посадовці без проведення аукціону, як передбачає закон, надали товариству безоплатне право забудови (суперфіцію) земельної ділянки комунальної власності, і у подальшому на ній збудували АЗС.

За фактом зловживання посадовими особами службовим становищем було відкрито кримінальне провадження (ч.2 ст.364 Кримінального кодексу).

Нагадаємо, у минулому році неодноразово проводились обшуки у виконувача обов’язків міського голови Чернігова Олександра Ломако. В останній раз перевірялась законність його виїзду за кордон.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

8 − 2 =

Back to top button