Україна

У Міноборони відповіли, коли з’явиться автовідстрочка в Резерв+


У Міноборони відповіли, коли з’явиться автовідстрочка в Резерв+

У Міністерстві оборони України планують на осінь запуск автоматичної відстрочки в додатку Резерв+.


Міністерство оборони планує восени запустити сервіс автоматичного надання відстрочки від призову під час мобілізації в додатку Резерв+ для окремих категорій військовозобов’язаних. Про це йдеться у відповіді МО на запитання в коментарях до посту заступниці міністра оборони Катерини Чорногоренко в Facebook.
 
“Ми активно працюємо над функцією автоматичних відстрочок для певних категорій громадян, зокрема для студентів, батьків та опікунів трьох дітей. Плануємо запустити вже восени”, – ідеться у відповіді Міноборони.
 
У відомстві зазначили, що розуміють і поділяють необхідність автоматичної відстрочки, і це один із пріоритетних напрямків роботи команди Резерв+.
 
“Запуск планується восени. Стежте за оновленнями”, – зазначено в іншій відповіді Міноборони в коментарях під іншим постом Чорногоренко.
 
Нагадаємо, від початку офіційного запуску сервісу електронного бронювання через портал Дія критично важливі підприємства та ті, які працюють на потреби ЗСУ, вже забронювали майже 120 тисяч працівників.

Станом на 1 серпня 615 тисяч військовозобовʼязаних чоловіків мали відстрочку від призову на військову службу у звʼязку з бронюванням. Найбільше “заброньованих” – в енергетичній галузі.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

one × 1 =

Back to top button