Україна

У Міноборони прокоментували пошкодження шляхів у Бєлгородській області

У Міноборони прокоментували пошкодження шляхів у Бєлгородській області

Фото: t.me/vvgladkov/227

Пошкодження шляхів у Бєлгородській області

Заступник міністра оборони України Ганна Маляр не підтвердила, але й не спростувала причетність українців до цієї події.

 

У Міністерстві оборони України не виключили, що пошкодження залізничного полотна у Бєлгородській області – це військова операція. Про це заявила заступник міністра оборони України Ганна Маляр у спільному ефірі українських телеканалів.

Нагадаємо, губернатор Бєлгородської області В’ячеслав Гладков повідомив, що “у Шебекінському міському окрузі пошкоджено залізничні колії”.

Пізніше він заявив, що “ця гілка використовувалася для рейкового автобуса Бєлгород – Нежеголь”. Нібито внаслідок пошкодження колій на станції Розумне було зупинено електричку з пасажирами.

Заступник міністра оборони України Ганна Маляр не підтвердила, але й не спростувала причетність українців до цієї події.

“Справді, під час війни, насамперед, руйнуються обома сторонами об’єкти критичної інфраструктури військової та логістичні об’єкти – це дороги, мости, аби кожна зі сторін не могла доставити не лише боєприпаси, а навіть пальне, провіант”, – зазначила вона.

За словами Маляр, сьогодні частина Харкова, Харківської області блокується ворогом.

“З нашого боку Збройні сили намагаються ускладнити процес доставки того, що вони намагаються там накопичити. Фактично це теж військова операція. Тобто, навіть там, де не йдуть активні бої, де триває процес зміцнення ворога, там іде процес протидії. І власне зараз це відбувається на Харківщині”, – заявила вона.

Нагадаємо, “жовтий” рівень терористичної небезпеки було введено у Курській та Брянській областях, а також у двох прикордонних районах Воронезької області.

Також повідомлялося, що у Бєлгородській області почали рити окопи.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/UA_1NEWS

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button