Україна

“Ледокол” Бахматов з Comedy Club став радником Кличка

Міський голова Києва Віталій Кличко призначив на посаду свого радника керуючого партнера інноваційного центру-містечка UNIT.City і колишнього керівника експоцентру ВДНГ Максима Бахматова, інформує 1NEWS з посиланням на пресслужбу мерії.

“Бахматов займеться втіленням інформаційних технологій в управлінні містом, питанням інвестиційної діяльності, регуляторної політики, містобудування і архітектури. Він тепер є моїм радником, а практично одним із заступників із широкими повноваженнями і дуже серйозними завданнями”, – заявив Кличко під час прес-конференції.

Крім того Кличко подякував за роботу своїм заступникам Олександру Спасибку і Дмитру Давтяну, яких незабаром буде звільнено.

У прес-службі КМДА уточнили, що Бахматова призначили на посаду радника на громадських засадах.

На своїй сторінці у Facebook Бахматов написав, що буде відповідальним за: стратегічні питання, діджиталізацію, інформаційні технології, містобудування та архітектуру, розвиток підприємництва, роботу з інвесторами, регуляторну політику.

“В мене таке відчуття, що я йшов до цієї позиції з моменту, як мій дід – киянин Бахматов Адольф Ісакович, став головним архітектором міста Львова….екаю на реальні ідеї. ікавих людей. руті проекти для запуску. а здорові критичні зауваження….Найближчі пару тижнів я буду входити в позицію, зроблю аналітику. За підсумками дам план наступних дій”, – написав він.

Бахматов – колишній резидент КВК і Comedy Club в Україні із псевдонімом “Ледокол Бахматов”. У 2006 почав займатися підприємницькою діяльністю та розвитком IT.

України У 2015 році працював генеральним директором Національного експоцентру України (ВДНГ).

З квітня 2017 року став керуючим партнером інноваційного центру-містечка UNIT.City в Києві, звідки нещодавно звільнився.

Back to top button