Україна

У Мелітополі помітили сирійських найманців – Федоров


Мер міста порадив місцевим жителям якомога швидше евакуюватися. За його словами, зараз залишатися у місті дуже небезпечно.

 

Мер Мелітополя Запорізької області Іван Федоров в ефірі телемарафону Єдині новини заявив, що до міста увійшли сирійські найманці.
 
Бойовиків помітили місцеві мешканці. За словами Федорова, вони перебувають на території міського авіамістечка. Мер додав, що, на його думку, залишатися у Мелітополі зараз небезпечно:
 
“Там закони сьогодні не працюють. Є суперечки між спецслужбами рашистської федерації, які воюють, підривають, стріляють… Майже щодня трапляються ті чи інші вибухи. Сьогодні вночі були вибухи у військовій частині, яку вони захопили. На території цієї частини вже було помічено сирійців, одягнених у форму рашистської федерації”, – сказав Федоров.
 
Напередодні Іван Федоров сказав, що захисники України просунулися на понад 10 км у напрямку Запоріжжя до тимчасово захопленого Мелітополя.
 
 
 
Новини від 1News у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet” rel=”nofollow” style=”margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; outline: 0px; vertical-align: baseline; background: transparent; color: rgb(198, 3, 4);” target=”_blank”>https://t.me/korrespondentnet
 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button