Україна

У Мелітополі почастішали викрадення людей і тортури – мер


У Мелітополі почастішали викрадення людей і тортури - мер

Росіяни погрожують сім’ям викрадених, щоб вони нічого не повідомляли офіційній владі України, якщо хочуть побачити своїх рідних живими.

У Мелітополі Запорізької області окупанти посилюють тиск на громадян напередодні так званого “референдуму”: людей почали частіше викрадати та катувати. Про це мер Мелітополя Іван Федоров повідомив на брифінгу у медіа-центрі Україна-Укрінформ.

“Тривають масові викрадення людей, масові тортури над українцями та, як наслідок, з’являються відео викрадених людей, які зізнаються у речах, яких вони не робили”, – зазначає міський голова.

За словами Федорова, тільки в Мелітополі офіційно відомо про приблизно 20 полонених, але насправді їхня кількість може бути значно більшою, оскільки росіяни погрожують сім’ям викрадених, щоб вони нічого не повідомляли офіційній владі України, якщо хочуть побачити своїх рідних живими.

Крім того, мер повідомив, що росіяни продовжують складати списки місцевих жителів – поквартирно, поіменно, яке майно є, тощо.

Раніше повідомлялося про те, що окупанти викрали у Мелітополі понад 500 людей.

А нещодавно в окупованому Мелітополі у парку відпочинку ім. Горького знайшли тіло 13-річної дівчинки, яка зникла майже місяць тому. Як розповіли близькі родини загиблої дівчинки, перед смертю її зґвалтували та побили.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button