Україна

У Мелітополі окупанти вже відбудували розбитий ЗСУ аеродром – ЗМІ


У Мелітополі окупанти вже відбудували розбитий ЗСУ аеродром - ЗМІ

Російські загарбники для відновлення злітних смуг на аеродромі в Мелітополі використовують віджате підприємство – Залізобетонний комбінат.

Місцеві жителі щодня спостерігали близько 30 бетоновозів ЗБК. А останніми днями на базі працюють уже “щітки”. Про це повідомляє РИА Мелитополь у Telegram.

Нагадаємо, прицільним ударом за допомогою американської системи артилерійського вогню HIMARS 3 липня ЗСУ повністю знищили військову базу армії РФ у Мелітополі на аеродромі. Однак після того, як окупанти вивезли звідти останки близько 200 загиблих та близько 300 поранених, інженерні війська розпочали відновлення злітних смуг.

Паралельно російські військові готують злітну смугу у Михайлівці. Раніше у цьому населеному пункті була одна бетонна злітна смуга для льотних машин, що працюють на сільгоспполях. Сьогодні росіяни її розширюють під вертолітний майданчик.

Також увечері 17 липня у тимчасово окупованому Мелітополі прогриміли вибухи. Після цього у місті почалося активне пересування техніки російських військових. Також місцеві жителі помітили над містом вертольоти.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button