Україна

У Мелітополі окупанти викрали двох дівчат

У Мелітополі окупанти викрали двох дівчат

Фото: РИА-МЕЛИТОПОЛЬ

У Мелітополі окупанти викрали двох дівчат

Свідок викрадення зазначає, що жертвою російських військових може стати будь-хто, але найпершими під удар потрапляють містяни, які не мовчать про те, що відбувається в Мелітополі.

 

У четвер, 13 травня, в Мелітополі російські військові прямо на вулиці затримали кількох дівчат, двох з них вивезли в невідомому напрямку. Про це повідомляє видання Індустріалка з посиланням на публікації місцевих жителів у соцмережах.

 

Повідомляється, що в Мелітополі людей викрадають щодня.

 

“Зазвичай окупанти цікавляться чоловіками призовного віку, але цього разу вдалися до застосування сили до молодих жінок. Однією з них була Тетяна Кумок, яку вже разом із сім’єю (її батько відомий видавець Михайло Кумок) викрадали окупанти. Жителька Мелітополя розповідає в соціальних мережах і ЗМІ, як живе окуповане місто, і допомагає гуманітарному фонду Підтримка Мелітополя”, – йдеться в повідомленні.

 

Про інцидент, що стався на проспекті Богдана Хмельницького на вході в центральний парк, Тетяна Кумок повідомила на своїй сторінці у фейсбуку.

 

“Подруг посадили в білий джип з буквою Z. Мене – у чорний легковик. Потім військовий, керуючий операцією, заглянув у машину і сказав: “Цю викиньте, з нею вже говорили”, – пише Тетяна і зазначає, що вона вже перебуває вдома, але в неї вкотре відібрали мобільний телефон.

 

Тетяна відзначає, що жертвою російських військових може стати будь-хто, але передусім під удар потрапляють містяни, які не мовчать про те, що відбувається в Мелітополі.

 

“Вважаю, що мета захоплення – залякати мене і заборонити писати правду про те, що відбувається. Розповіли гордо про те, що в Херсоні блогера вбили, а мене поки що не будуть, але “ще раз поговорити прийдуть”. Вважаю, ця акція не спланована, а особиста ініціатива рядового військового, який побачив знайому нелюбиму особистість і вирішив вислужитися в такий звірячий спосіб”, – пише Тетяна.

 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button