Україна

У Мелітополі окупанти посилено готуються до “референдуму” – мер


У Мелітополі окупанти посилено готуються до референдуму - мер

У місті проводиться тотальний перепис населення. У всі вільні квартири в’їжджають солдати, повідомляє мер міста Іван Федоров.

 
У Мелітополі Запорізької області окупаційна влада прискореними темпами розпочала підготовку до проведення “референдуму”. Про це в ефірі повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров, повідомляє Укрінформ.
 
Зокрема, у місті проводиться тотальний “перепис населення”.
 
“Рашисти прискорюються у питаннях підготовки до проведення референдуму. Вони перекривають мікрорайони на в’їзд та виїзд, поквартирно по будинках проводять тотальний перепис, який супроводжується обшуками у тому випадку, якщо з’ясовується, що хтось із родичів, рідних та близьких має причетність до ЗСУ, АТО, служили з 2014 року. Проводиться тотальний перепис, кількість дітей, нерухомість та все інше. До всіх вільних квартир в’їжджають солдати”, – сказав Федоров.
 
Раніше мер Мелітополя повідомив про другу хвилю евакуації з міста, а на третю хвилю евакуації в мерії очікують ближче до опалювального сезону. На думку міського голови, на захоплених територіях опалювальний сезон може не розпочатися.
 
 
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button