Україна

У Мелітополі мешканцям роздають фальшиві гроші – ЗМІ

У Мелітополі мешканцям роздають фальшиві гроші - ЗМІ

Фото: obmenka24.kiev.ua

Депутат Запорізької облради привласнив велику суму, а потім почав віддавати її фальшивками

Журналісти стверджують, що колаборант – депутат Запорізької облради від Опозиційного блоку, екс-регіонал Євген Балицький привласнив велику суму у рублях, а потім почав віддавати її фальшивками.

 

У тимчасово окупованому Мелітополі колаборант Євгеній Балицький нібито вкрав частину рублів, які Росія надіслала на виплати. Натомість українцям на окупованих територіях роздали фальшивки. Про це повідомляє місцеве видання РІА-Мелітополь.

 

“Велику суму в рублях псевдо-губернатор, дійсно, вкрав. А, щоб не відповідати головою перед кремлівськими кураторами, частину грошової маси, що бракує, просто розбавили фальшивками”, – пише видання.

 

Подібна ситуація із фальшивками була у т.зв. “ДНР”.

 

“Очевидці стверджували, що фальшиві купюри здебільшого розповсюджують найманці та військовослужбовці збройних сил РФ, і саме цей факт обурював місцеве населення”, – додає видання.

 

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у захопленому Мелітополі зростає опір окупантам – 98% жителів чекають на повернення української державності. Місцеві жителі навіть бойкотують відкриті окупантами продуктові магазини.

 

 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button