Україна

У Мелітополь із нагоди “святкування” 9 Травня завезли тисячі людей

У Мелітополь із нагоди святкування 9 Травня завезли тисячі людей

Фото: ria-m.tv

Для “картинки” росіяни завезли в Мелітополь тисячі людей із Криму і Луганська

У тимчасово окупованому місті влаштували ходи з нагоди Дня Перемоги. Для ефектнішої картинки привезли людей з інших регіонів.

 

У тимчасово захопленому російськими окупантами Мелітополі, що в Запорізькій області, влаштували показову ходу. Для ефектної “картинки” росіяни завезли тисячі людей із Криму і Луганська, а також навколишніх сіл. Про це повідомляє місцеве видання РІА-Мелітополь.

 

Зокрема, до міста із села Фруктове привезли любителя “русского мира” Артема, який відзначився тим, що раніше в прямому ефірі потоптався по підручнику української мови, а також чекав на російських “асвабадителей”. Щоправда, за обидва ці випадки він згодом вибачався.

 

 

 

На шоу під назвою “Безсмертний полк” у місто також приїхали жителі Луганська. Автобусами звозили в Мелітополь жителів Мирного та інших прилеглих сіл.

 

Загалом у Мелітополь прибуло три тисячі осіб. Сама ж колона йшла в оточенні озброєних загарбників з автоматами, які ще й стежили, щоб “чужі” не проникли в колону.

 

 

Також раніше повідомляли, що ті, хто напередодні виїхали з Мелітополя через Оріхів у Запоріжжя, провели в дорозі 12,5 години і потрапили під обстріл. А ті, хто їхав через Василівку, третій день стоять на блокпосту. Загалом з окупованого Мелітополя виїхало понад 60% містян (60-70 тисяч жителів).

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button