Україна

У Маріуполі ворог захопив у полон екіпаж ще одного судна – Денісова

У Маріуполі ворог захопив у полон екіпаж ще одного судна - Денісова

Фото: Facebook/denisovaombudsman

Захоплене судно

Суховантаж, що зайшов наприкінці лютого в порт Маріуполя, було заблоковано росіянами. В екіпажу закінчувалися продукти харчування.

 

На території Маріупольського морського торговельного порту російські окупанти взяли в заручники членів екіпажу суховантажного судна Blue Star-1 під прапором Ліберії. 18 моряків, громадян України, вивезли в Донецьк. Про це повідомила омбудсмен Людмила Денісова.

 

“Суховантаж зайшов у порт Маріуполя наприкінці лютого і був заблокований окупантами. Зв’язок з екіпажем було втрачено 25 березня. Відомо, що через нестачу продовольства екіпаж був змушений перейти на дворазове харчування”, – написала вона у Facebook.

 

Денісова припускає, що у полоні у російських військових можуть перебувати близько 200 членів екіпажів кількох суден, заблокованих росіянами в порту Маріуполя.

 

Зазначимо, це друге судно за останні два дні, захоплене російськими загарбниками у Маріуполі. Так, 11 квітня окупанти полонили екіпаж вантажного судна SMARTA під прапором Ліберії. Моряків вивезли у невідомому напрямку.

 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button