Україна

У Маріуполі пенсіонерів мотивуватимуть до вакцинації за допомогою продуктових наборів

У Маріуполі пенсіонерів будуть мотивувати продуктовими наборами робити щеплення від коронавірусу. У місті дуже низький рівень пенсіонерів, які щепилися хоча б однією дозою вакцини – 7%. Про це заявив міський голова Вадим Бойченко, пише 1news, посилаючись на Gazeta.ua.

“Зупинити зростання захворюваності можна лише одним способом – вакцинувавшись. Так ми зможемо повернутися до нормального життя та захистити наших пенсіонерів від хвороби. Я звертаюся до молодих мешканців Маріуполя та прошу їх, щоб вони допомогли вакцинуватися своїм батькам, бабусям та дідусям”, – сказав він.

Щоб мотивувати маріупольських пенсіонерів до вакцинації, після щеплення пенсіонерам видаватимуть продуктові кошики як подяку за відповідальну позицію. Невакциновані пенсіонери при цьому втрачають право безкоштовного користування комунальним громадським транспортом.

В Україні за добу 13 листопада зафіксували 14 490 нових підтверджених випадків Covid-19. Серед хворих – 1069 дітей, 135 медпрацівників, летальних випадків – 403.

Back to top button