Україна

У Маріуполі окупанти вимагають 25 тисяч гривень за поховання – мерія


У Маріуполі окупанти вимагають 25 тисяч гривень за поховання – мерія

Окупанти, користуючись нагодою, заробляють на маріупольцях на всьому – від відвертого мародерства до схем поховання та торгівлею дизпаливом.

 
У тимчасово захопленому Маріуполі російські окупанти встановили власні ціни на поховання – окрема могила коштує 25 тисяч гривень. Про це повідомив радник мера Петро Андрющенко у Telegram.
 
“25 тисяч гривень. Така ціна за поховання на цвинтарі у смт Ялта загиблих маріупольців в окремій могилі. За таку ціну підрозділ МНС Росії, що базується на узбережжі Азовського моря, з Маріуполя привозить до Ялти труп загиблого. Місцеві колаборанти надають труну та вириту могилу. Керує схемою урзуфський “Мопсик” – Аврамов Анатолій Костянтинович”, – йдеться у повідомленні.
 
Андрющенко зазначає, що окупанти, користуючись нагодою, заробляють на маріупольцях на всьому – від відвертого мародерства до схем поховання та торгівлею дизпаливом.
 
“Цинізм, як він є”, – резюмував радник мера.
 
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що окупаційна влада Маріуполя розпочала ексгумацію тіл на місці першого масового поховання загиблих жителів міста.
 
 
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button