Україна

У Маріуполі окупанти відновили ексгумацію тіл


У Маріуполі окупанти відновили ексгумацію тіл

Ексгумацією тіл загиблих громадян тепер займається слідчий комітет РФ, повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

Окупанти відновили ексгумацію у дворах багатоповерхівок у Маріуполі. Наразі цим займається слідчий комітет РФ. Про це повідомляє радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

За його словами, тіла викопують, поміщають у пластикові пакети та автомобілем “Вантаж 200” вивозять прямо до селища під Маріуполем – Старий Крим. Там уже навалом кидають у братську могилу.

“У цей час слідчі (або просто військові) допитують мешканців щодо подробиць загибелі. У результаті за “прозорим натяком” людини з автоматом, усіх убила “українська армія”. Фабрикації фейкових доказів на марші. Одне питання – навіщо? Щоб безглуздим росіянам довести що вони не вбивці?”, – пояснив Андрющенко.

Раніше повідомлялося, що відновлення Маріуполя може зайняти 7-10 років і коштуватиме понад 14 мільярдів доларів. Європейський інвестиційний банк та великий український бізнес заявили про готовність допомогти у реконструкції міста.


Новини від 1News у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button