Україна

У Маріуполі досі на вулиці лежать трупи – мерія


У Маріуполі досі на вулиці лежать трупи - мерія

Окупаційна “влада” відмовляється їх ховати, а бродячі собаки розтягують тіла частинами по всьому району.

В окупованому Маріуполі на вулицях досі лежать трупи місцевих жителів у пакетах, адже “влада” відмовляється їх прибирати. Про це радник мера міста Петро Андрющенко написав у Telegram.

“На перехресті вул. Ломізова та Азовстальської досі на вулиці лежать два трупи цивільних, упаковані у пластикові пакети. Пакети розривають бродячі собаки, розтягуючи частини тіл по району. На звернення мешканців окупаційна “влада” відмовляється реагувати і проводити поховання, відповідаючи “кому потрібно, нехай той і ховає”, – йдеться у повідомленні.

Також Андрющенко зазначив, що в морзі на базі лікарні №1 під час пошуку місця поховання у братській могилі окупанти надають родичам каталог фотографій трупів, де 3-4 тисячі фото.

“Фотографії зроблено в морзі біля Метро, ​​на вулиці. Маріупольці кажуть, що близькі психічно не витримують такого пошуку. Більше того, самі окупанти заявляють, що в “каталозі смерті” не більш як 20 відсотків від усіх, хто пройшов через морг біля Метро.

Нагадаємо, Андрющенко повідомив, що спроби окупантів прикрасити дійсність у зруйнованому ними ж Маріуполі зазнають постійних невдач.

Раніше Андрющенко також показував чергу за отриманням перепустки на виїзд із міста, хоча окупанти намагаються стверджувати, що “люди повертаються”.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button