Україна

У Лисичанську від російського обстрілу загинула шестирічна дитина – ОВА

У Лисичанську від російського обстрілу загинула шестирічна дитина - ОВА

Лисичанськ переживає важкі обстріли

Два мости, що ведуть до Сєвєродонецька, зруйновані російськими військами. Третій міст цілий день перебуває під обстрілами.

 

У Лисичанську Луганської області внаслідок обстрілу з боку росіян у неділю загинула шестирічна дитина, повідомив глава Луганської ОВА Сергій Гайдай у Telegram.

 

“Лисичанськ рашисти потужно обстрілюють, сьогодні від ворожого вогню загинула шестирічна дитина”, – заявив Гайдай.

 

Чиновник також повідомив, що два мости, що ведуть до Сєвєродонецька, зруйновані російськими військами. Третій міст цілий день перебуває під обстрілами.

 

“Він старий і критично аварійний, вантажівки по ньому пересуватися не можуть – великий ризик обвалу. У разі руйнування цього шляхопроводу – обласний центр буде відрізаний”, – зазначив голова ОВА.

 

За його словами, евакуації з Сєвєродонецька немає, а єдиний варіант виходу з міста – пішки вцілілим мостом, але це вкрай небезпечно.

 

“Ми опрацьовуємо можливість евакуації з обласного центру з Іриною Верещук. Сподіваємося, що організований вихід із міста стане можливим, але для цього маємо отримати гарантії безпеки”, – додав Гайдай.

 

Нагадаємо, що Росія поступово просувається у Сєверодонецьку, йдеться у зведенні британської розвідки, опублікованому Міноборони Британії 12 червня. Окупанти використовують свою перевагу у співвідношенні сил та артилерії, щоб поступово захопити територію Сєвєродонецька та його околиці.

 

 

 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button