Україна

У Луцьку 72-річний тренер розбещував неповнолітніх дівчаток


У Луцьку 72-річний тренер розбещував неповнолітніх дівчаток

Чоловіка правоохоронці затримали та оголосили підозру. За вчинене йому загрожує до 12 років ув’язнення.

 
Зловмисника звинувачують за кількома статтями Кримінального кодексу України. Про це повідомляє сектор комунікацій ГУНП у Волинській області.
 
Зокрема, йдеться про згвалтування, скоєння сексуального насильства щодо неповнолітніх, розбещення тощо. За процесуального керівництва Луцької окружної прокуратури зловмиснику 8 липня оголошено підозру.
 
“Слідство встановило, що фігурант протягом тривалого часу вчиняв кримінальні правопорушення проти статевої свободи і недоторканності своїх вихованок. Використовуючи авторитет і вплив, він принижував і залякував дівчат, змушував їх оголюватися і вчиняти непристойні дії. Розпусні дії сексуального характеру проти волі неповнолітніх влаштовував і у приміщенні тренувального закладу у Луцьку”, – кажуть у поліції.
 
У ході санкціонованого обшуку слідчі вилучили у його кабінеті предмети, які свідчать про ці дії. Усе спрямовано дослідження.
 
Поки що відомо про п’ятьох потерпілих, які на момент вчинення зазначених злочинів не досягли повноліття: вони написали до поліції відповідні заяви.
 
Слідчі Луцького районного управління поліції продовжують відбирати покази та встановлюють усі деталі злочинних дій особи. За вчинене порушнику загрожує до 12 років позбавлення волі.
 
 
Нагадаємо, раніше у Києві затримали 28-річного жителя Дніпропетровської області за фактом вчинення розпусних та насильницьких дій сексуального характеру щодо двох малолітніх дітей, а також у виготовленні та примусі до створення дитячої порнографії.
 
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button