Україна

У Лук’янівське СІЗО призначили нового керівника

Новим головою Київського слідчого ізолятора, більш відомого як Лук’янівське СІЗО, став Руслан Ромашков, який очолював Бориспільську виправну колонію №119. Про це заявив прес-секретатрь заступника міністра юстиції України Дениса Чернишова Юрій Маслак, повідомляє 1NEWS.

“Зараз відбувається представлення нового керівника. Це буде Руслан Ромашков. До цього дня він обіймав посаду начальника 119-ої колонії”, – сказав Маслак.

За його словами, решту складу оновленого керівництва ізолятора оголосять наступного тижня.

“Що стосується старого керівництва Лук’янівського СІЗО, на сьогодні заяву на звільнення написав начальник СІЗО. Також буде змінено весь керівний склад. Заступник начальника по режимній роботі, перший заступник начальника, заступник начальника по оперативній роботі, заступник начальника з виховної роботи – всі ці посади займатимуть інші люди. Думаю, це питання наступного тижня”, – повідомив Маслак.

Зв’язок звільнень із бунтом “торнадовців” поки що не коментують.

“Військова прокуратура проводить розслідування, все зафіксовано, і ми провели своє службове розслідування. І всі факти, про які заявляв Анатолій Матіос, вони теж були знайдені. Ми нікого не будемо покривати, звільнення чи заява на звільнення не звільняє будь-яку особу від відповідальності. Якщо особа була винною чи допустила якесь порушення, вона нестиме відповідальність”, – підкреслив представник Мін’юсту.

 

 

 

Back to top button