Україна

У Київській області вилучили електронних цигарок на 4,2 млн грн


У Київській області вилучили електронних цигарок на 4,2 млн грн

Під час обшуку автомобіля, в якому перевозилась контрафактна продукція, організатор “схеми” чинив опір та здійснив наїзд на співробітника БЕБ.

Детективи Бюро економічної безпеки у Київській області припинили незаконний продаж тютюнових виробів через месенджер. Про це 10 жовтня повідомила пресслужба БЕБ.

Зазначається, що під час проведення слідчих дій організатор “схеми” наїхав автомобілем на співробітника БЕБ та чинив опір, однак його було затримано.

За даними слідства, постачання незаконно виготовлених тютюнових виробів на територію Київщини налагодив місцевий мешканець. Він публікував інформацію про асортимент контрафактної продукції у Telegram-каналі та здійснював доставку по всій Україні.

Крім того, було виявлено пункт роздрібної торгівлі у Київській області та складське приміщення у Києві, де зберігався підроблений товар.

“За результатами обшуків з незаконного обігу вилучено 3,8 тисячі електронних цигарок, 2 тисячі ємностей з рідинами для електронних цигарок, заправки у кількості понад 1,5 тисячі, 500 пачок тютюну для кальяну, планшет та чорнові записи. Орієнтовна вартість вилученої з незаконного обігу підакцизної продукції становить 4,2 мільйона гривень”, – наголосили в бюро.

Слідчі дії тривають, встановлюється повне коло причетних до злочинної схеми осіб. 

Раніше у Києві припинили діяльність 21 пункту продажу контрафактних сигарет.

У Ренійському порту виявили безакцизних сигарет на понад 70 млн грн

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button