Україна

У Київській області на мінах підірвалися рятувальники і тракторист

У Київській області на мінах підірвалися рятувальники і тракторист

Вибухом рознесло кабіну пожежної машини ДСНС

У зоні відчуження Чорнобильської АЕС поряд з місцем детонації виявили і знешкодили ще п’ять мін.

 

Тракторист отримав уламкові поранення, підірвавшись на залишеній російськими окупантами міні біля села Гоголів Броварського району. А в зоні ЧАЕС під час вибуху постраждали рятувальники ДСНС. Про це у середу, 4 травня, повідомив начальник Управління Нацполіції у Київській області Андрій Нєбитов у Facebook.

 

“Криваві жнива замість посівної влаштували російські окупанти в Київській області. Сьогодні в полі біля села Гоголів тракторист напоровся на протитанкову міну. ​​35-річний потерпілий отримав осколкові поранення обох рук, а також правого стегна”, – написав Нєбитов.

 

Цього ж дня, за його словами, на міні, закладеній у лісі в зоні відчуження Чорнобильської АЕС, підірвалися також рятувальники ДСНС.

 

“Вибухом рознесло кабіну пожежної машини, двох людей госпіталізували з різнотяжкими пораненнями. Поряд з місцем детонації виявили і знешкодили ще п’ять мін”, – розповів голова управління поліції.

 

Нєбитов закликав жителів Київської області бути обачними у зв’язку з мінним забрудненням звільнених від окупантів територій. Потрібно обходити лісові дороги, польові колії та узбіччя автотрас у районах, що були в окупації.

 

 

 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button