Україна

У Києві знайшли мертвими ексзаступницю генпрокурора та її доньку


У Києві знайшли мертвими ексзаступницю генпрокурора та її доньку

Тіло Ольги Колінько виявили у власній квартирі, а у сусідньому помешканні було тіло її доньки.


У Києві знайшли мертвими ексзаступницю генерального прокурора Ольгу Колінько та її доньку Ярославу. Про це у коментарі LIGA.net повідомила речниця Національної поліції Олена Бережна.
 
За її словами, тіла жінок були без ознак насильницької смерті, а їх квартири, що знаходилися поряд, були зачинені зсередини.
 
За попередніми даними, жінки померли у різний час – мати приблизно два місяці тому, а донька приблизно три тижні тому.
 
Тіла жінок були передані на судово-медичну експертизу, у результаті неї встановлять причини смерті та приймуть подальші процесуальні рішення, зазначила речниця Нацполіції.

Ользі Колінько був 71 рік. За інформацією Дзеркала тижня, жінка вже багато років тяжко хворіла та не виходила на вулицю, а за нею доглядала донька, котра мешкала у сусідній квартирі.

 
Колінько обіймала посаду заступниці генпрокурора України двічі: у 1993 – 2000 рр. і у 2003 – 2005 рр. Зокрема, вона була однією з головних слідчих у справі експрем’єра Павла Лазаренка. У 2001-2003 роках очолювала Комітет з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією при президенті Леоніді Кучмі. У 2005-му Колінько звільнив тодішній генпрокурор Святослав Піскун.

Нагадаємо, у серпні 2023 року у своєму кабінеті у Києві був знайдений мертвим полковник Служби безпеки України. В жовтні депутат Шабовської сільської громади Одеської області застрелився у своєму будинку.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button