Україна

У Києві затримали підозрюваного у виготовленні дитячої порнографії


У Києві затримали підозрюваного у виготовленні дитячої порнографії

Житель Дніпропетровщини розбещував не лише дочок своїх співмешканок, а й інших дітей. Наймолодшому потерпілому два роки.

За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Київської міської прокуратури затримано та повідомлено про підозру 28-річному жителю Дніпропетровської області за фактом вчинення розпусних та насильницьких дій сексуального характеру стосовно двох малолітніх дітей, а також у виготовленні та примусі до створення дитячої порнографії за участю малолітніх дітей. Про це повідомляє Київська міська прокуратура.

Українські правоохоронці отримали інформацію від іноземних колег, що в Інтернеті є фото з дитячою порнографією, ймовірно, виготовлені на території України.

У рамках розпочатого кримінального провадження українським правоохоронцям вдалося встановити, що до виготовлення протиправного контенту причетний 28-річний мешканець Дніпропетровщини.

Як з’ясувалося, зазначені дії чоловік вчиняв щодо малолітніх дітей своїх співмешканок, з якими проживав у різні роки. Потерпілі – дві дівчинки, яким на момент скоєння злочину було від шести до дев’яти років.

Чоловік примушував дітей до участі у створенні фото та відеоматеріалів із моделюванням сексуальної поведінки та зображенням їхніх статевих органів.

У ході обшуку за місцем проживання фігуранта вилучено мобільний телефон, комп’ютер та електронні носії інформації, що містять близько 100 фото- та відеофайлів з дитячою порнографією, створеною з примусовою участю постраждалих, а також інших поки що не встановлених дітей віком від двох до семи років.

Чоловіка затримали згідно зі ст. 208 КПК України. За клопотанням прокуратури йому обрано безальтернативний запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном на 60 діб. Слідчі дії тривають.

Нагадаємо, раніше мешканця Рівненщини, який неодноразово ґвалтував свою 10-річну падчерку, засудили до довічного ув’язнення.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button