Україна

У Києві виявили контрафактні цигарки на понад 12 млн грн


У Києві виявили контрафактні цигарки на понад 12 млн грн

Фігуранти налагодили канал реалізації контрафактних цигарок у Києві та області з використанням підроблених, а також без марок акцизного податку України.

Прикордонники оперативно-розшукового відділу ОКПП Київ спільно з детективами БЕБ України в рамках кримінального провадження провели обшуки у Києві. У приміщеннях фігурантів справи виявили та вилучили 148 тисяч пачок контрафактних цигарок вартістю понад 12 млн гривень. Про це 8 січня повідомляє Держприкордонслужба.

Зазначається, що група осіб налагодила канал реалізації контрафактних цигарок у Києві та області з використанням підроблених, а також без марок акцизного податку України.

Правоохоронці також вилучили документацію та чорнову бухгалтерію, що мають значення для справи. Наразі встановлюється повне коло осіб, причетних до цієї схеми.

Нагадаємо, в Одесі викрили та припинили діяльність з реалізації контрафактних підакцизних тютюнових виробів відомих марок. Правоохоронці вилучили з протиправного обігу 1,2 млн пачок цигарок різних брендів та понад 6,5 тонн кальянного тютюну без марок акцизного податку.

Також повідомлялося, що на Черкащині припинено діяльність підпільної тютюнової фабрики.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button