Україна

У Києві викрили підпільний завод з виробництва оливкової олії


У Києві викрили підпільний завод з виробництва оливкової олії

Детективи БЕБ провели 20 обшуків на території міста Києва, Львівської, Харківської та Дніпропетровської областей.

У Києві викрили підпільне виробництво оливкової олії та соусів відомих італійських марок.  Про Це повідомляє Бюро економічної безпеки (БЕБ).

Зазначається, що роботу заводу, на якому виготовляли підроблені товари, організували мешканці міста Києва та Львівщини. Використовуючи фірмове найменування та товарні знаки, фальсифікат продавали через мережу магазинів під виглядом оригінальної продукції. Одна із постраждалих компаній вже заявила про спричинену їй матеріальну шкоду.

Детективи БЕБ провели 20 обшуків на території міста Києва, Львівської, Харківської та Дніпропетровської областей. На складах та місцях продажу підроблених товарів вилучено понад 90 тонн оливкової олії та інших продуктів.

Під час обшуку на території Львівської області виявлено та вилучено лінію з розливу оливкової олії, обладнання, тару, сировину та готову продукцію.

Загальна орієнтовна вартість вилученого становить майже 7,5 млн грн. Триває досудове розслідування.

 

Нагадаємо, на Вінниччині викрито масштабне виробництво фальсифікованого алкоголю. Готову продукцію зловмисники збували під виглядом відомих вітчизняних та іноземних брендів гуртовими та роздрібними партіями.

Також повідомлялося, що в Одесі виявили контрафактні сигарети та тютюн для кальяна на 103 млн грн.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button