Україна

У Києві відкриють 14 новорічних локацій

Із 16 грудня в Києві відкриється 14 новорічних локацій для киян та гостей міста. Про це повідомив заступник голови Київської міської держадміністрації Валентин Мондриївський, передає 1news.

«Столична влада вже сьомий рік поспіль використовує свій успішний досвід, коли до створення новорічних локацій долучається приватний бізнес. Це, у першу чергу, дозволяє зекономити десятки мільйонів бюджетних коштів, які потребують інші галузі. Водночас таке партнерство дозволяє створити сучасні європейські локації, які є магнітом не тільки для киян, а й для гостей столиці. Нагадаю, що головна ялинка Києва і країни вже два роки поспіль потрапляла до європейського рейтингу найкрасивіших ялинок, і це реальне визнання нашої співпраці з бізнесом», – заявив Мондриївський.

Цьогоріч надано можливість різним командам облаштувати новорічні локації. За словами директорки Департаменту культури КМДА Яни Барінової, це буде не тільки новий досвід, а й реальна конкуренція креативних груп, які в боротьбі за відвідувача піднімуть планку якості святкування.

«Незабаром розпочнуться монтажні роботи святкових локацій – на Софійській та Контрактовій площах та біля Арки дружби народів. Тож скоро всі вулиці та площі будуть прикрашені, а в кожному районі столиці з’явиться новорічна ялинка. Цьогоріч ми поставили за мету провести незабутнє та яскраве свято, враховуючи виклики сьогодення, а також потреби всіх соціальних і вікових груп населення», – зазначила Барінова.

Найближчим часом Департамент культури КМДА оприлюднить чіткий план заходів у столиці з урахуванням головних подій та перекриттів руху під час свят.

 

 

 

 

Back to top button