Україна

У Києві відбулась сутичка між прихильниками УПЦ КП та представниками суду

П’ятьох активних учасників події правоохоронці доставили події до управління поліції, де встановлюють їх анкетні дані та відбирають пояснення

У поліції розповіли, що у понеділок, 11 листопада, під час судового засідання у приміщенні суду на вулиці Московський відбувалася сутичка між представниками релігійної УПЦ КП та працівниками суду.

Про це повідомляє 1NEWS.

П’ятьох активних учасників події правоохоронці доставили події до управління поліції, де встановлюють їх анкетні дані та відбирають пояснення.

Подія належним чином зареєстрована в журналі єдиного обліку заяв та повідомлень Печерського управління поліції. Після перевірки буде надана правова оцінка діям учасників інциденту.

Раніше УПЦ КП анонсувала “мирну акцію протесту” проти судових рішень у спробі ліквідації Української Православної Церкви Київського Патріархату.

Як відомо, Шостий апеляційний адміністративний суд розглядав справу про забезпечення позову у справі Київської Патріархії до Міністерства культури України щодо визнання неправомірним наказу від 30 січня 2019 року про скасування реєстрації статуту Київської Патріархії.

Джерело: Нацполіція

Back to top button