Україна

У Криму звільняють місця для поранених бійців РФ

У Криму звільняють місця для поранених бійців РФ

Фото: Генштаб ВСУ

Ворог зазнає втрат. У Криму звільняють місця для поранених бійців РФ

На тимчасово окупованій території Автономної Республіки Крим окупаційна адміністрація розпорядилася припинити прийом цивільного населення, щоб звільнити ліжко-місця для поранених, повідомляють у Генштабі ЗСУ.

 

Генштаб ЗСУ опублікував ранкове зведення станом на 6.00 неділі, 29 травня.

 

На Волинському і Поліському напрямках відзначається збільшення кількості заходів оперативної та бойової підготовки під час перевірки сил реагування збройних сил Білорусі.

 

На Сіверському напрямку противник обстріляв з мінометів позиції сил оборони на Сумщині.

 

На Слобожанському напрямку ворог вживає заходів задля недопущення подальшого просування українських підрозділів у напрямку кордону.

 

На Харківському напрямку противник обстрілював цивільну інфраструктуру в районах населених пунктів Черкаські Тишки, Руські Тишки, Петрівка і Тернова.

 

На Слов’янському напрямку ворог здійснював артилерійські обстріли цивільної інфраструктури в районах населених пунктів Гусарівка, Велика Комишуваха, Богородичне, Святогірськ та інших.

 

На Донецькому напрямку противник веде наступальні дії, збільшив інтенсивність дій оперативно-тактичної та армійської авіації.

 

На Лиманському напрямку противник застосував штурмову авіацію поблизу Діброви, намагається закріпитися в районі населеного пункту Лиман.

 

На Сєвєродонецькому напрямку ворог вів штурмові дії в районі міста Сєвєродонецьк, бої продовжуються. У районі населеного пункту Боброве ворог зазнав втрат і відійшов на раніше зайняті позиції, завдав авіаційних ударів у районі Устинівки.

 

Окупанти намагаються покращити тактичне становище на Бахмутському напрямку. Ворог безуспішно проводив наступальні і штурмові дії в районах населених пунктів Володимирівка, Василівка, Комишуваха і Миронівка, відійшов із втратами. Завдав авіаударів поблизу Яковлівки.

 

На Авдіївському напрямку противник без особливого успіху намагався наступати в районах населених пунктів Кам’янка і Веселе.

 

На Південнобузькому напрямку ворог зазнав втрат і зайняв оборону на невигідних рубежах у районі населеного пункту Костромка.

 

Російські окупанти обстрілювали цивільну інфраструктуру в районах населених пунктів Лимани, Степова Долина, Луч, Партизани, Червоний Яр, Трудолюбівка та інших.

 

Противник продовжує зазнавати втрат. Повідомляється, що за минулу добу тільки на Донецькому і Луганському напрямках відбито сім атак ворога, знищено один танк і шість ворожих автомобілів. Підрозділи протиповітряної оборони знищили БПЛА типу Орлан-10.

 

“На тимчасово окупованій території Автономної Республіки Крим окупаційна адміністрація розпорядилася припинити прийом цивільного населення, щоб звільнити ліжко-місця для поранених. Інтенсивно проводиться збір донорської крові”, – йдеться в повідомленні Генштабу.

 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button