Україна

У Криму за дитяче порно затримали автора статей про проблеми молоді – ЗМІ


У Криму за дитяче порно затримали автора статей про проблеми молоді - ЗМІ

65-річний кандидат наук знаходив школярів у скейт-парку Сімферополя й пропонував їм заробити кілька тисяч за годину зйомок.

Кримського кандидата географічних наук та автора статей про проблеми молоді затримали за зйомку порно з малолітніми хлопчиками. Про це повідомляє російський ТГ-канал Mash.

“За нашою інформацією, 65-річний Ігор Русанов знаходив школярів у скейт-парку Сімферополя й пропонував їм заробити кілька тисяч за годину зйомок. Яких – одразу не говорив. Коли діти приходили до нього на студію, він віддавав гроші й розповідав, що саме треба зробити. Діти погоджувалися, забирали кеш і приступали до справи. Потім – монтував ролики й викладав їх на сайти для збоченців”, – йдеться у повідмоленні.

Повіомляється, що Русанова затримали у його квартирі-порностудії. Під час обшуку знайшли фотоапарати і відеокамери, а також флешки з відеороликами і кадрами з голими хлопчиками.

“Пізніше правоохоронці довідалися: до приєднання Криму до РФ чоловік платив українським поліцейським і співробітникам прокуратури за те, щоб вони не заважали йому знімати заборонений контент. В останні роки він планував стати головою вченої ради інституту КримНДІпроект. Тепер замість світлого майбутнього йому світить 15 років ув’язнення”, – повідомляє Mash.

Раніше повідомлялося, що австрійському актору Флоріану Тейхтмайстеру, який зіграв імператора Франца Йосипа у фільмі-претенденті на Оскар-2023 Корсет, висунуто звинувачення у зберіганні дитячої порнографії.

У єпархії УПЦ МП знайшли ноутбук із дитячою порнографією – ЗМІ

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button