Україна

У Криму вперше продали “націоналізовані” об’єкти


У Криму вперше продали націоналізовані об єкти

Найближчим часом заплановано продаж ще близько 100 об’єктів майна, серед яких квартира родини президента України Володимира Зеленського.

У тимчасово окупованому Криму проведені перші вісім “аукціонів” із продажу раніше “націоналізованих” об’єктів, які належать громадянам України. Про це повідомив так званий “голова державної ради” Криму Володимир Константінов у суботу, 16 вересня.

“Укладено договори купівлі-продажу на суму понад 815 млн рублів (понад 310 млн гривень – ред.). У лоти входили об’єкти житлового фонду та комерційна нерухомість”, – заявив він.

За його даними, зараз на відкритих “аукціонах” розміщені повідомлення про продаж чотирьох житлових приміщень, продаж яких може принести близько 27 млн рублів.

Константінов додав, що найближчим часом заплановано продаж близько 100 об’єктів “націоналізованого” майна. Серед них – житлові приміщення, включаючи квартиру родини президента України Володимира Зеленського, об’єкти санаторно-курортного призначення, торговельні та комерційні приміщення.

При цьому окупанти продовжують роботу щодо виявлення майна українських громадян на території Криму.

Нагадаємо, у травні “влада” Криму “націоналізувала” квартиру Зеленських, яка знаходиться у Ялті. Також окупанти “націоналізували” будівлю Меджліса кримсько-татарського народу в Сімферополі.

А в лютому “влада” Криму ухвалила рішення про “націоналізацію” майна “іноземних громадян і держав, які вчиняють щодо Росії недружні дії”. До переліку увійшли близько 500 об’єктів нерухомості.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button