Україна

У Криму помічено багато військової техніки РФ – ЗМІ


У Криму помічено багато військової техніки РФ - ЗМІ

Арестович повідомив, що російські окупанти демонструють серйозну волю і ще не готові відступати з Херсона.

 
В окупованому Криму фіксують зростання інтенсивності пересування російської військової техніки, повідомляє Крым.Реалии.
 
Зазначається, що помічені ешелони, що прямують у бік Керчі, але більшість військової техніки прямує у бік материкової України. Йдеться, переважно, про військові вантажівки та заправники.
 
Радник ОПУ Олексій Арестович на каналі Фейгін LIVE повідомив, що російські окупанти демонструють серйозну волю і ще не готові відступати з Херсона.
 
“Якщо ви проголосили Херсон своїм, то треба ж далі щось із цим робити, правильно? Поки що постачають правобережний плацдарм Херсонщини. Вони і переправи роблять, і масоване ППО ставлять там, і фільтраційні заходи продовжуються. Вони виявляють неабияку волю та утримують плацдарм, а нам не вистачає техніки, тому що партнери постачають нам зброю планово, а не за нашими потребами”, – сказав Арестович.
 
Крім того, Арестович зазначає, що росіяни посилили Херсонський напрямок кадрово, там вони мають 30 батальйонно-тактичних груп.
 
“Вони побачили, що у них без діла стоїть величезний кадровий скелет у Запоріжжі і перекинули його під Херсон”, – повідомив Арестович.
 
 
Нагадаємо, на початку жовтня повідомлялося про вибухи на військовій базі Севастополя.
 
А сьогодні, 27 жовтня, так званий “губернатор Севастополя” Михайло Развозжаєв заявив, що в ніч проти 27 жовтня на Балаклавську ТЕС було здійснено атаку БПЛА.
 
 
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button