Україна

У Криму планують продати “націоналізоване” майно Коломойського


У Криму планують продати націоналізоване майно Коломойського

На фейковий аукціон буде виставлено майно ТОВ Транспорт Логістик – центру відпочинку Європа в Партеніті.

Депутати окупаційного “парламенту” Криму погодилися продати “націоналізований” центр відпочинку Європа в Партеніті, що належить структурам бізнесмена Ігоря Коломойського. Про це повідомляє Крим.Реалії з посиланням на очільника “парламенту” Криму Володимира Константінова.
 
“Найближчим часом на аукціон буде виставлено майно ТОВ Транспорт Логістик – центру відпочинку Європа у смт Партеніт, що належало українському олігарху Коломойському”, – йдеться у повідомленні.
 
Зазначається, що лот включає 37 об’єктів нерухомого майна: центр водного спорту, підпірні стіни тощо. У результаті окупаційна влада Криму планує отримати 397,7 млн рублів.

Нагадаємо, раніше в тимчасово окупованому Криму на фейковому аукціоні “продали” квартиру, яка належить родині президента України Володимира Зеленського.

Як відомо, у вересні в Криму вперше продали “націоналізовані” об’єкти, які належать громадянам України. Тоді за них було отримано понад 800 млн рублів.

У травні “влада” Криму “націоналізувала” квартиру Зеленських у Ялті. Також окупанти “націоналізували” будівлю Меджлісу кримсько-татарського народу в Сімферополі.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button