Україна

У Криму окупанти поскаржилися на ігнорування візитів з боку західних політиків

В окупованому Криму розповіли про небажання західних дипломатів відвідати півострів навіть після офіційного запрошення. Про це повідомив РІА Новини так званий постпред Криму при президентові Росії, «віцепрем’єр уряду республіки» Георгій Мурадов, пише 1NEWS з посиланням на Главком.

«Дипломати щодо можливого візиту до Криму, попри офіційне запрошення, не зверталися. Це в черговий раз говорить про застосування подвійних стандартів стосовно Криму», – сказав представник окупаційної адміністрації.

За його словами, Крим готовий прийняти дипломатичну місію західних країн, «як тільки там наберуться політичної мужності й бажання об’єктивно ознайомитися з життям на півострові».

Раніше офіційний представник МЗС Росії Марія Захарова прокоментувала бажання західних дипломатів «спостерігати за важливими подіями в країні перебування», яким вони пояснили відвідування процесу над Олексієм Навальним. Захарова нагадала, що їх не раз запрошували в країну з іншого приводу. «Ми з 2014 року кличемо західних дипломатів, послів, радників, консульських співробітників – будь-яких представників посольств, які знаходяться в Москві та інших містах Росії, приїхати до Криму і подивитися на те, як там ідуть справи», – сказала вона.

Back to top button