Україна

У Криму люди скаржаться на погану екологію

В окупованому Криму в місті Армянськ жителі скаржаться на стан екології. Вже минув рік після викидів з кислотонакопичувача заводу “Кримський титан”. Екологічна ситуація в місті не покращується, повідомляє 1NEWS, посилаючись на Gazeta.ua.

“Дані оприлюднять, але вірити їм чи ні – інше питання. Все видно на дітях. Ось недавно було перевищення, і алергічна реакція пішла: кашель, нежить, все повторюється. Вже концентрація менше, але все так само, як в тому році”, – розповів активіст з Армянська, колишній співробітник заводу “Кримський титан” Владислав Пивовар.

Він не вірить в те, що окупаційна влада півострова дійсно прийняла нові заходи безпеки на виробництві, але про це вони звітували в Кремлі.

В кінці липня в підконтрольній окупантам Мінекології Криму повідомили, що концентрація забруднюючих речовин в повітрі Армянська не перевищує допустимих норм.

У місті Армянськ, що в анексованому Криму, люди скаржаться на симптоми схожі до минулорічних. Тоді їх спричинила масштабна екологічна катастрофа.

Back to top button