Україна

У Кременчуці завершили пошукові роботи в Амсторі


У Кременчуці завершили пошукові роботи в Амсторі

Рятувальники перестали розбирати завали ТЦ Амстор. Остаточна кількість загиблих внаслідок трагедії встановлюється.

У Кременчуці Полтавської області рятувальники завершили роботи з розбирання завалів торговельного центру Амстор, зруйнованого ракетним ударом. Про це повідомлять Державна служба України з надзвичайних ситуацій.

За даними ДСНС, внаслідок ракетного удару по торговому центру загинуло 19 цивільних, ще 66 людей постраждали, з них 26 осіб госпіталізовано. Усього з початку робіт виявлено 29 фрагментів тіл. Остаточна кількість загиблих встановлюється.

Загалом до аварійно-рятувальних робіт було залучено понад 1 тис. 60 осіб та майже 140 одиниць техніки, з них від ДСНС – понад 430 працівників та майже 70 одиниць техніки.

Нагадаємо, 27 червня росіяни завдали ракетного удару по ТЦ Амстор у Кременчуці. Друга ракета пошкодила будівлю АТ Кредмаш, яка виробляла лише запчастини для цивільних автомобілів. Внаслідок ракетного удару росіян загинули понад 20 людей.

Також повідомлялося, що СБУ зібрала численні докази того, що російські війська свідомо вчинили військовий злочин, завдавши ракетного удару по ТЦ у Кременчуці.

 


Новини від 1News у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button