Україна

У Конотопі відновили зруйнований окупантами міст


У Конотопі відновили зруйнований окупантами міст

Дві частини мосту з’єднали надійною бетонною конструкцією, встановили огорожу, облаштували тротуари.

У місті Конотоп відновлено один із 15 мостів, зруйнованих російськими агресорами під час повномасштабного вторгнення в Україну. Про це повідомив голова Сумської ОВА Дмитро Живицький пізно ввечері у Facebook у понеділок, 29 серпня.

“Сьогодні на Конотопщині відкрили перший відновлений міст, зруйнований через воєнні дії”, – написав він і додав, що всього 15 зруйнованих мостів на Сумщині.

Голова ОВА зазначив, що дві частини мосту з’єднали надійною бетонною конструкцією, встановили огорожу, облаштували тротуари.

“Це артерія життя, що з’єднує не лише дві громади, а й кілька районів області. Тепер до людей зможуть вчасно доїхати екстрені служби, почнуть курсувати рейсові автобуси”, – заявив Живицький.

За його словами, також цей міст є важливим об’єктом розвитку економіки району та області, що значно скорочує шлях зібраного зерна від поля до місць переробки та зберігання.

Живицький подякував усім, хто допомагав у відновленні мосту, та запевнив, що триває робота над відновленням транспортного сполучення в межах Сумської області.

Раніше повідомлялося, що на Сумщині поки не проводитимуть ремонт 10 зруйнованих та пошкоджених 10 мостів у прикордонних районах з Росією. Рішення було ухвалено на прохання військових.

УЗ запустила регіональний експрес Харків – Суми – Конотоп


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button