Україна

У комунальну власність Києва передали вертолітний майданчик Януковича

Арештований конгресно-виставковий центр Парковий, який називають вертолітним майданчиком екс-президента Віктора Януковича, віддали в управління комунальному підприємству Києва – Центру організації дорожнього руху, інформує 1NEWS з посиланням на Українську правду.

Про це повідомив начальник управління Нацагентства з розшуку та менеджменту активів (АРМА) Віталій Різник.

Повідомляється, що у  четвер, 11 жовтня, відбулось засідання Тендерного комітету АРМА, під час якого було повідомлення про нібито замінування будівлі. Після цього комітет провів розгляд у Київській міській раді.

Наразі правоохоронці вже перевірили будівлю. Як повідомила речниця поліції Києва Оксана Блищик, інформація про замінування не підтвердилась.

Комунальне підприємство належить Київській міській раді. Воно спеціалізується на обслуговуванні наземного транспорту.

АРМА управляє активами, арештованими у корупційних кримінальних справах, поки суд не оголосить вирок. Агентство обирає управителя, який пропонує найвигідніші умови отримання прибутку від майна. Частина заробітку йде в державний бюджет.

Після оголошення вироку майно можуть або конфіскувати на користь держави, або, якщо суд не побачить для цього підстав, повернути власнику.

Зазначимо, що Генеральна прокуратура з 2014 року розслідує справу про зловживання службовим становищем, розтрату бюджетних коштів, зловживання владою стосовно власника Паркового – Амадеус Ко.

 

 

 

2 Comments

  1. Интересно, кто теперь будет летать на вертолёте яныка? Догадайтесь с трёх раз из четырёх.

  2. Интересно, кто теперь будет летать на вертолёте яныка? Догадайтесь с трёх раз , четыре из которых….

Back to top button