Україна

У Києві збанкрутував готель “Либідь”

Податковий борг готелю перевищує 5,3 млн гривень

Вищий господарський суд України розмістив оголошення про порушення справи про банкрутство ВАТ “Готельний комплекс “Либідь”, – повідомляє 1NEWS.

“Дата порушення справи про банкрутство: 20.06.18. Граничний строк на заявлення грошових вимог кредиторів до боржника: протягом тридцяти днів від дня офіційного оприлюднення оголошення про порушення провадження у справі про банкрутство. Відомості про судове рішення, на підставі якого здійснено офіційне оприлюднення повідомлення: ухвала про відкриття провадження у справі № 910/5902/18 від 20.06.2018”, – зазначено в оголошенні.

Водночас, в Єдиному державному реєстрі судових рішень вказано, що Господарський суд Києва 22 травня цього року  прийняв ухвалу щодо прийняття заяви про відкриття справи про банкрутство за заявою Товариства з обмеженою відповідальністю “Трансінфініті”до Відкритого акціонерного товариства “Готельний комплекс “Либідь” і визнав подані матеріали достатніми для прийняття заяви до розгляду.

Податковий борг ВАТ “Готельний комплекс “Либідь” станом на 1 червня 2018 року становить 5,3 млн грн.

Як повідомлялося, з 2015 року готель “Либідь” опинився у центрі скандалу. Тоді в ЗМІ з’явилася інформація щодо рейдерського захоплення готельного комплексу.

Джерело: прес-служба Вищого господарського суду України

Back to top button