Україна

У Херсоні затримали залізничницю, яка працювала на ворога


У Херсоні затримали залізничницю, яка працювала на ворога

Викрито так звану “начальницю міжрегіонального підприємства Херсонської залізниці”, повідомляють у прокуратурі.

 
У Херсоні затримано так звану “начальника” незаконно створеного окупантами підприємства залізничного транспорту. Про це повідомляють в Офісі генпрокурора України.
 
“Викрито так звану “начальника міжрегіонального підприємства Херсонської залізниці”. Вона очолила незаконно створене підприємство за вказівкою окупаційної влади у квітні 2022 року. За даними слідства, на посаді псевдочиновниця надавала допомогу окупаційній адміністрації у перевезенні вантажів”, – йдеться у повідомленні.
 
Повідомляється, що на зібраннях жінка закликала підтримати окупаційну владу. Зарплату працівникам підприємства виплачували у російських рублях.
 
“Крім того, вона займалася виконанням рішення окупаційної влади, якою у червні 2022 року було привалснене рухоме і нерухоме майно підприємства, що належало ДП Укрзалізниця. Правоохоронці затримали жінку у Херсоні, їй повідомлено про підозру у пособництві державі-агресору (ч. 1 ст. 111-2 КК України)”, – повідомляють в Офісі генпрокурора.
 
Нагадаємо, після захоплення росіянами Бердянського району шість правоохоронців добровільно почали працювати на окупантів та агітували колег наслідувати їхній приклад.
 
Новини від Кореспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button