Україна

У Херсоні працює лише три аптеки – ВА


У Херсоні працює лише три аптеки - ВА

Жителі окупованого міста відчувають дефіцит медикаментів, продуктів та пального, зазначає Галина Лугова.

 
Три аптеки забезпечують медикаментами мешканців тимчасово окупованого Херсона. Крім дефіциту ліків у захопленому росіянами місті спостерігається нестача продуктів та палива на АЗС. Про це у четвер, 3 листопада, повідомила начальник Херсонської міської військової адміністрації Галина Лугова у коментарі проекту Радіо Свобода Новини Приазов’я.
 
“Ситуація у Херсоні загрожує людям у плані забезпечення харчовими продуктами, у плані забезпечення медикаментами. У місті працює невелика кількість торгових точок, де люди можуть придбати продукти. Це стосується і медикаментозного забезпечення нашого міста Херсона. Працює у місті лише три аптеки і мало ліків”, – розповіла чиновниця.
 
За її словами, на заправних станціях обласного центру немає пального.
 
“Що стосується пального, теж ситуація загрозлива, його на заправних станціях у місті Херсоні немає. Був лише відхід невеликої кількості дизельного палива. Тобто, у всіх цих напрямках наші херсонці дуже страждають”, – наголосила Лугова.
 
Як відомо, за словами першого заступника голови облради Юрія Соболевського, із будівлі Херсонської облдержадміністрації зник російський триколор.
 
Однак у ЗСУ повідомили, що зняття російського прапора з адміністративної будівлі у тимчасово окупованому Херсоні може бути лише брехливим маневром.
 
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button