Україна

У Харкові зірвали пресконференцію Разумкова – політик звинуватив СБУ – 1News


Фото з відкритих джерел

Водночас у відомстві заперечують дане звинувачення колишнього голови Ради

Позафракційний народний депутат України Дмитро Разумков заявив, що Служба безпеки України зірвала його пресконференцію у Харкові 9 лютого. Про це він сам повідомив у своєму Facebook. 

“Сьогодні (вчора, 9 лютого, – ред.) у Харкові ми з колегами планували представити нашу місцеву команду і провести пресконференцію. Однак захід був зірваний Службою безпеки України – у приміщенні, де мало проходити спілкування зі ЗМІ, “випадково” за годину до цього зникло світло, а нас не пустили всередину. Також мені стало відомо, що СБУ наполегливо просила харківських журналістів не відвідувати нашу пресконференцію”, – зазначив ексспікер Ради.

Згідно з опублікованим відео, Разумков допитувався, чи дзвонили з СБУ щодо його пресконференції, – і почув, що дзвінок був. При цьому, у коментарі “Українській правді” відомство заперечує дане звинувачення.

1News за темою: Зеленський вивів Разумкова і Любченка зі складу Національної інвестради

Раніше повідомлялося, що ексспікер Верховної Ради України Дмитро Разумков опублікував поіменний список нового міжфракційного об’єднання “Розумна політика”. Згідно зі списком, майже всі народні депутати, які увійшли до міжфракційного об’єднання, є депутатами від “Слуги народу”.

Згодом, він заявив про розширення МФО “Розумна політика” – до нього увійшла ще одна народна депутатка від “Слуги народу” Любов Шпак.


Джерело

Back to top button