Україна

У Харкові зафіксували випадки продажу гуманітарної допомоги

У Харкові зафіксували випадки продажу гуманітарної допомоги

Фото: Национальная полиция Украины

У Харкові зафіксовано випадки продажу гуманітарної допомоги

Помічені за продажем підозрілих товарів 60-річний чоловік та 54-річна жінка не змогли пояснити правоохоронцям походження свого товару та не мали документів щодо їх придбання.

 

У Харкові поліція зафіксувала випадки продажу гуманітарної допомоги. Про це повідомили у ГУ Нацполіції у Харківській області.

 

Харків’яни неодноразово зверталися до поліції з повідомленнями про випадки продажу на ринках та в магазинах товарів, які мають ознаки приналежності до гуманітарних вантажів. Поліція провела профілактичний рейд на території Центрального ринку та встановила чотири факти порушень адміністративного законодавства.

 

Повідомляється, що три випадки з чотирьох стосувалися продажу продукції, яка, дійсно, потрапила до міста як гуманітарна допомога.

 

Помічені за продажем підозрілих товарів 60-річний чоловік та 54-річна жінка не змогли пояснити правоохоронцям походження свого товару та не мали документів щодо їх придбання. Товари були іноземного виробництва, без сертифікатів, без штрих-кодів та без написів українською мовою.

 

Щодо порушників поліцейські склали адміністративні протоколи.

 

У поліції зазначають, що гуманітарна допомога має поширюватися безкоштовно, і просять повідомляти про факти порушень.

 

Крім того, співробітники виявили факт продажу алкоголю без акцизних марок: 34-річна жінка також одержала адміністративний протокол, але про іншу статтю.

 

 

 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button