Україна

У Харкові відкриють ще три пункти COVID-вакцинації

У Харкові відкривають додаткові пункти вакцинації від коронавірусу, у тому числі в аеропорту, а також збільшують кількість бригад, які роблять щеплення, інформує 1NEWS з посиланням на пресслужбу Харківської міської ради .

Про це повідомляє заступниця міського голови з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення Світлана Горбунова-Рубан.

«Усі 34 пункти вакцинації, які функціонують на базі комунальних медустанов, працюють без вихідних. Крім того, у зв’язку зі збільшенням кількості тих, хто щеплюється, кількість бригад, які роблять щеплення у місті, збільшили з 42 до 50. Також у місті відкривають центри вакцинації на базі інших установ. Два нові центри відкриваються на базі територіальних центрів в Індустріальному та Немишлянському районах. Вони працюватимуть у будні, з понеділка по п’ятницю. Також центр вакцинації з’явиться в аеропорту», – зазначила Горбунова-Рубан.

За її словами, всього з початку вакцинації в місті зробили 93 372 щеплення, а 49 864 людини вакцинацію завершили.

Своєю чергою, секретар Харківської міської ради Ігор Терехов зазначив, що в місті готуються посилити роботу з вакцинації від коронавірусу. «Харків сьогодні повністю забезпечений вакциною. Насильно нікого вакцинувати не будуть, але ми повинні бути готові до збільшення кількості охочих зробити щеплення. Організовуємо додаткові пункти вакцинації, продовжуємо навчання медперсоналу, щоб ще збільшити кількість бригад», – додав Терехов.

За його словами, навіть якщо буде масовий потік охочих зробити щеплення, «ми будемо до нього готові»

 

 

 

 

Back to top button